Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

DIÓTÖRŐ


Papp László Budapest Sportaréna

2017. december 18. 19:00

DIÓTÖRŐ

Egy jól ismert karácsonyi történet, Csajkovszkij nagyszerű balettje a cirkuszművészet és Dmitrij Simkin látványos „szélesvásznú” díszletének kíséretében.

A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörő darabját az alkotó ifj. Harangozó Gyula újra gondolta, artistákkal, breakesekkel és revüszerű látvánnyal kibővített produkcióvá varázsolta.

Az előadás egy olyan családi program, mely aktuális sikerfigurákkal (Barbie baba, Pókember és Robot) szól a gyerekekhez a világ élvonalába tartozó Győri Balett előadásában, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola balettnövendékei és Pirók Zsófia flamencotáncosnő közreműködésével.

A Herceg és Klára hercegnő nagy kettősét a Moszkvai Bolsoj Balett sztárszólistái Darja Hohlova és Artemij Beljakov táncolják.

Mind a klasszikus mind a modernebb balettet kedvelő nézőinknek egy csodálatos, látványos produkcióban lehet részük Veszprémben 2017. december 16-án, Budapesten december 18-án és Szombathelyen december 22-én.